Kontakt
tel: +386 (0)40 615 614
 
e: info@adriatic-properties.com

Energetska izkaznica

Neizbežno se bliža čas, ko bodo morali vsi lastniki nepremičnin, ki svoje nepremičnine prodajajo ali oddajajo v najem, izdelati energetsko izkaznico.

Energetska izkaznica stavbe je javna listina s podatki o energijski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje. Po novem Energetskem zakonu EZ-1, ki je v veljavi od 22.03.2014 jo potrebujejo vsi, ki stavbo ali del stavbe prodajajo ali oddajajo v najem.

V želji, da bi vam olajšali postopek pridobitve energetske izkaznice smo za vas izbrali strokovnjake s katerimi sodelujemo, in so s strani Ministrstva za infrastrukturo in prostor pooblaščeni za izdajo energetske izkaznice.

Primorska:

Boštjan Voda, arhitekt
Gsm: 031 344 566
email: bostjan.voda@elkatv.si

Vzhodna Slovenija:


Simoneta Žogan, dipl.ing.gradb.
Gsm: 041 649 251
email: simoneta.zogan@gmail.com

Svetujemo vam, da se čimprej odločite za izdelavo energetske izkaznice, ter kontaktirate pooblaščenega strokovnjaka. V nasprotnem primeru, vaše nepremičnine po 01.01.2015 ne boste mogli več oglaševati, oddajati ali prodajati. Pooblaščeni strokovnjak vas bo seznanil s postopkom in stroški povezanimi z izdelavo energetske izkaznice.

Želimo vam, da bo vaš postopek izdelave energetske kartice čim bolj prijeten. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša morebitna vprašanja na Gsm:

040 615 614  (Pia Bizjak)

V želji, da bi še naprej sodelovali in da bila prodaja vaše nepremičnine uspešna, vas lepo pozdravljamo.

Vaša nepremičninska agencija
Adriatic properties