Kontakt
tel: +386 (0)40 615 614
 
e: info@adriatic-properties.com

Hiša dvojček Južna Primorska, Koper/CapodistriaCena: 360.000,00

1 od 16

Prejšnja slika Naslednja slika

Osnovni podatki

Cena:
360.000,00 
transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
k683
vrsta objekta:
hiša
tip:
dvojček
država:
Slovenija
lokacija:
Južna Primorska, Koper/Capodistria
področje podrobno:
2 stanovanji, čudovit razgled
leto izgradnje:
2008
velikost:
247,00 m²
parcela:
295,00 m²
oprema:
klima, talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko, vrt, ograjeni vrt
ostalo:
atrij, balkon, terasa, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

opis

Na voljo je hiša- dvojček, ki se nahaja v prijetni in mirni istrski vasici Montinjan, nad Koprom. Zgrajena je bila leta 2008. Nahaja se na parceli velikosti 295 kvadratnih metrov, obsega pa 247,1 kvadratnih metrov bruto površin.  Obdana je z naravo ter ima čudovit razgled na okoliške griče, Koper in morje. Od Kopra je oddaljena le 10 minut vožnje in je zaradi tega primerna za ljudi, ki si želijo mirne in zelene okolice a obenem biti v bližini mesta. 

Obdana je z lično urejeno okolico. Za hišo se nahaja parkirišče z nadstreškom za dva avtomobila in odkrito parkirno mesto, za njo pa urejena zelenica. Hiša je bila grajena z izjemno kvalitetnimi materjali ter je energetsko zelo učinkovita. Poleg dobre izolacije fasade ima tudi okna s troslojno zasteklitvijo in dodatno urejeno prezračevanje. Tlakovana je z avtohtonim istrskim kamnom kanfanarjem, kar ji daje poseben pridih.

Trenutno sta v njej urejeni dve stanovanji z ločenimi vhodi. V pritličju se nahaja trosobno stanovanje z izhodom na zelenico in pa kurilnica s shrambo. Iz večjega bivalnega prostora s kuhinjo, kjer se nahaja tudi lončena peč je izhod na zelenico in letno kuhinjo pod nastreškom. Stanovanje obsega tudi kopalnico, dve spalnici ter shrambo. V prvem in drugem nadstropju pa se nahaja štirisobno stanovanje. Stanovanje obsega jedilnico povezano z večjim bivalnim delom s panoramskim oknom in izhodom na teraso, kjer se nahaja popolnoma opremljena letna kuhinja. Iz terase se razprostira čudovit pogled. Na teraso je možno vstopiti tudi iz kuhinje. Poleg tega se v pritličju nahaja tudi dnevni WC in ena od  sob. Iz pritličja je možen izhod na še eno teraso, ki jo poleti prekriva čudovita pergola. Po stopnicah se vzpnemo v drugo nadstropje, kjer se nahajata dve večji spalnici, garderobna soba in prostorna kopalnica. Iz obeh spalnic je možen izhod na prostorno teraso.  V nadstropju se nahaja še ena manjša terasa, na katero je možno vstopiti iz hodnika.

Urejeno je talno gretje s toplotno črpalko in sončnimi kolektorji, vsako nadstropje pa ima tudi lastno klimo. Urejeno ima tudi mehčanje vode in pa vodni zbiralnik za deževnico.

Možen je tudi dogovor o uporabi bližnje parcele za ureditev zelenjavnega vrta.

Kontaktni podatki


SVITAN D.O.O., PE ADRIATIC PROPERTIES
Obala 8,
6320 Portorož
tel.:
+386(0)5 620 96 93
gsm:
+386 40 615 614

gsm:

+386 (0)40 615 614 Pia

Pošlji povpraševanje

Sporočilo je uspešno poslano